| Kayıt ol | Yardım | Üye Listesi | Arama | Bugünki Mesajlar | Forumları Okundu Kabul Et |
En slow, en yeni, en duygusal şarkılar burada..
En popüler, en beğenilen şarkılar. sizlere için Flash halinde..
En güncel, en yeni şiirler burada resimlerle canlanıyor..
En güncel, en yeni şarkılar burada resimlerle canlanıyor..
En güncel şiirler, En yeni şiirler aradığınız hertürlü şiir'i bu bölümde bulabilirsiniz..
|
|||||||
Delisin - Cici KızlarResimlerle Şarkılar katagorisinde açılmış olan Delisin - Cici Kızlar konusu, http://img44.imageshack.us/img44/3353/73051847.jpg Ah kalbim ben senden çok çektim Söyle nedir bu halin vallah sen delisin http://img199.imageshack.us/img199/7619/10551826.jpg Olmaz ki böyle çarpılmaz ki ... |
![]() |
|
|
Seçenekler | Stil |
|
|
#1 |
|
Oo°• Mahşer'e kadar •°oO Üyelik tarihi: Nov 2008
Konular: 2197
Teşekkürleri : 5553
Aldığı Teşekkür : 4760
Delisin - Cici Kızlar
![]() Ah kalbim ben senden çok çektim Söyle nedir bu halin vallah sen delisin ![]() Olmaz ki böyle çarpılmaz ki Çıldırmışsın sanki vallah sen delisin ![]() Ne olmuş birden gördüysen onu Ömründe ilk gördüğün erkek omu Ama sus sus duymasınlar sesini Göğsümden koparıp atarım seni Lay lay lay delisin delisin ![]() Bu kaçıncı sevgi belki kırkbeş Ben bildim bileli vallah sen delisin ![]() Hiç nefes almazsın biran boş durmazsın Fikrimi sormazsın vallah sen delisin ![]() Anlaşıldı sen duruncaya dek Bu iş hep böyle sürüp gidecek ![]() Aşk herzaman faydalı olmuyor Senden bana hiç rahat yüzü yok Lay lay lay delisin delisin E-kartlar: alıntıdır
|
|
| Elfida kullanıcısına teşekkür edenler: | Serfiraz (02-11-2010) |
![]() |
| Tags: cici kizlar, delisin, ecard, ecardlar, ekart, ekartlar, resimlerle sarkilar |
| Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| Seçenekler | |
| Stil | |
|
|